Bigarren mailako funtzioak : irudikapen grafikoa 1 / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan bigarren mailako funtzioak irudikatzeko aurretiaz jakin beharreko oinarrizko ezaugarriak azalduko dizkizuegu.