Itzal misteriotsuak - Agirre, Maria; Fernández, Amaia; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Donostia] : Kaneta, 2010)
Izenbako itzala agertzen denean, Itzalen lorategi misteriotsuan murgilduko dira.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Astoak; Itzalak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak