Itzal misteriotsuak / [testua eta marrazkiak, Maria Agirre Sagastume, Amaia Fernández Zubeldia ; Aztiri itzulpenak] - Agirre, Maria (Xabier eta Karajito (Kaneta), 2010)
Izenbako itzala agertzen denean, Itzalen lorategi misteriotsuan murgilduko dira.