Inekuazio-sistemak : problema / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zelan kalkulatu bigarren mailako ekuazioen soluzio kopurua ekuazioa ebatzi barik? Bideo honetan problema erraz bat aurkezten dizuegu inekuazio-sistemen bidez ebazteko.