Bigarren mailako ekuazioen soluzio kopurua : diskriminatzailea / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zelan kalkulatu bigarren mailako ekuazioen soluzio kopurua ekuazioa ebatzi barik? Diskirminatzailea erabiliz! Ez dakizu zer den? Bideo honetan kontatzen dizuegu!