Haritz magikoa - Agirre, Maria; Fernández, Amaia; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) ([Donostia] : Kaneta, 2010)
Oraingoan, Karajito, haritz magiko baten laguntzaz, abentura arriskutsu batetik irtengo da.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Zuhaitzak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Natura -- Zaintzea; Haur eta Gazteentzako Literatura