Haritz magikoa / [testua eta marrazkiak, Maria Agirre Sagastume, Amaia Fernández Zubeldia ; itzulpena, Joxan Ormazabal] - Agirre, Maria (Xabier eta Karajito (Kaneta), 2010)
Oraingoan, Karajito, haritz magiko baten laguntzaz, abentura arriskutsu batetik irtengo da.