Inekuazio-sistemak : bi ezezagun - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ba al dakizu zelan ebazten diren bi ezezagun dituzten lehenengo mailako inekuazioak? Bideo honetan azalduko dizuegu!
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak