Bigarren mailako inekuazioak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bigarren mailako inekuazioak ebaztea erraza izango zaizu bideo honetan azaltzen dizuegun urratsak jarraituta!
DBH, 4. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak