Erroak : erro baliokideak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan erro baliokideak zer diren eta zelan lortu ditzakegun ikusiko dugu.
DBH, 2. eta 3. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak