Berreketen propietateak : biderketak eta zatiketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak.Bideo honetan berretzaile bera duten berreketen biderketak eta zatiketak egiteko modu alternatiboa ikusiko dugu.