Erroak : errokarietatik biderkagaiak atera - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan errokarietatik biderkagaiak zelan ateratzen diren ikusiko dugu. Horretarako, aldez aurretik, errokizuna zelan deskonposatzen den birpasatuko dugu.
DBH, 2. eta 3. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak