Erroak : eragiketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan erroen arteko eragiketak praktikatuko ditugu: erro baten erroa, erroen arteko biderketak eta zatiketak, errotzaile berdinera laburtu...
DBH, 2. eta 3. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak