Erroak : eragiketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan erroen arteko eragiketak praktikatuko ditugu: erro baten erroa, erroen arteko biderketak eta zatiketak, errotzaile berdinera laburtu...