Berreketak : akats arrunta - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan berreketekin lanean gaudenean egiten dugun akats arrunt bat aztertuko dugu.
DBH, 2. eta 3. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak