Zeri deritzo arrazionalizazioa? : batuketak eta kenketak izendatzailean / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan erroak izendatzailetik kentzeko prozezua - arrazionalizazioa - zelan egiten den ikusiko dugu.