Arrazionalizazioa : batuketak eta kenketak izendatzailean - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Izendatzailean erroen arteko batuketak edo kenketak daudenean... zelan egiten da arrazionalizazioa? Galdera horren erantzuna gaurko bideoan!
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak