Berreketak : berretzaile negatiboak: eragiketak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Berretzaile negatiboak agertzen direnean... zelan egiten ditugu eragiketak? Bideo honetan ikusiko duzue!
DBH, 2. eta 3. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak