Berreketak : berretzaile negatiboak: eragiketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Berretzaile negatiboak agertzen direnean... zelan egiten ditugu eragiketak? Bideo honetan ikusiko duzue!