Hutsune - Ilundain Iribarren, Josune ([Castejon] : Greylock, 2020)
Hutsunea aldarrikatu nahi izan dut gure bizitzetan, hutsunearekin harremana duten eta, nire ustez, sentitu behar diren beste hainbat sentipen bezala -bakardadea, isiltasuna, tristura...-. Euskal mitologiaren sinismenak edo filosofia kontuan hartuta, azalera atera nahi izan ditut ikusten ez diren baina beharrezkoak diren ideia asko. Horietako bat hutsunea da.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura