Biderkadura baten erroa : adibideak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Biderkadura baten erroa errotzaile bereko erroen arteko biderketa moduan adierazi dezakegu. Erroen propietate hori lantzeko pare bat adibide egingo ditugu bideo honetan.
DBH, 2. eta 3. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak