Erroak : batuketak eta kenketak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan erroen arteko batuketak eta kenketak zelan egiten diren ikasiko dugu, erroak errotzaile berdina dutenean (bideo honen kasuan erro karratuekin egiten ditugu eragiketak, hau da, errotzaile bi dituzten erroekin. Gogoratu: errotzailea 2 denean EZ dugu idazten!).