Berreketa bakarrera laburtzea : berretzaile eta berrekizun desberdinak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Berretzaileak eta berrekizunak ezberdinak direnean berreketa bakarrera laburtzea posible da! Ikasi nola!