Berreketen : berretzailea 0 denean - Jakindun Elkartea ([Basauri] : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Edozein zenbaki ber zeroren balioa beti da 1 baina... ba al dakizu zergatik?
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak