Berreketen : berretzailea 0 denean / [Jakindun] (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Edozein zenbaki ber zeroren balioa beti da 1 baina... ba al dakizu zergatik?