Berreketen propietateak : biderketa eta zatiketa: berrekizun berdina. - Jakindun Elkartea ([Basauri] : Jakindun.com, 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan, berrekizun bereko berreketen arteko biderketa eta zatiketa zelan egiten den ikasiko dugu.
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak