Berreketen propietateak : biderketa eta zatiketa: berrekizun berdina. / [Jakindun] (Jakindun (Youtube kanala), 2018)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan, berrekizun bereko berreketen arteko biderketa eta zatiketa zelan egiten den ikasiko dugu.