Agur Pakito! - Murua, Mitxel; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2007)
Pirritx eta Porrotxek Pakito izurdea ezagutu dute. Beren lagun batek aurkeztu die, Kintxo Barriletek. Pakitori Kintxoren kometa gustatzen zaio jolaserako. Pirritx eta Porrotx ere izurdearen lagun egin dira, eta haren bizkar gainean itsas hondoa deskubrituko dute.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Izurdeak; Pailazoak; Haur eta Gazteentzako Literatura