Ekuazioen ebazpena : lehenengo mailako ekuazioak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan hasieratik azalduko dizuegu zelan ebazten den lehenengo mailako ekuazio bat.
DBH, 2. eta 3. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak