Adierazpen aljebraikoak - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan adierazpen aljebraikoak zer diren eta zertarako erabili ditzakegun ikusiko dugu.
DBH, 2. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak