Ekuazio linealen sistemak : problemen ebazpena : ebazteko buruketa 2 - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan ekuazaio linealen sistemak erabiltzen ditugu problemak ebazteko.
DBH, 3. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak