Arrakalak - Barandiaran, Gotzon (Zarautz : Iruñea : Larrabetzu ; Susa, 2004)
Inguratzen gaituen errealitatean baino, gizakiongan aurkitu ditu Gotzon Barandiaranek arrakalak, pitzadurak. Hausturen seinale, ahultasunena, baina era berean barrura sartzeko bideak, itxiak eta itxikeriak ireki ahal izateko bideak. Ahots indartsua erakusten du bere lehen poema liburuan Gotzon Barandiaranek.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak