Ikusi-makusi, zein ikusten duzu? - Genechten, Guido Van; Potter, Tony; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Zein dago leihotxoetan? Liburu bizidun hau irudi magikoz beteta dago. Neska-mutikoek asmakizunez gozatuko dute irudietan zein ezkutatu den ikusiz.
0-4 urte (urdina)
Peek and find
Keywords: Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura