Ikusi-makusi, zein ikusten duzu? / Guido Van Genechten ; [paper eta diseinu ingeniaritza, Tony Potter ; itzulpena, Aitor Arana] - Genechten, Guido Van (Ibaizabal, 2018)
Zein dago leihotxoetan? Liburu bizidun hau irudi magikoz beteta dago. Neska-mutikoek asmakizunez gozatuko dute irudietan zein ezkutatu den ikusiz.