Ekuazio linealen sistemak : laburtze metodoa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak.Bideo honetan ekuazio linealen sistemak ebatziko ditugu laburtze metodoa erabiliz.