Ekuazio linealen sistemak : berdintze metodoa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Ekuazio linealen sistemak ebazteko beste metodo bat aurkezten dizuegu bideo honetan: Berdintze metodoa.