Adierazpen aljebraikoen zenbakizko balioa - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan adierazpen aljebraikoaen zenbakizko balioa zelan lortzen dugun ikusiko dugu.
DBH, 1. eta 2. mailak
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak