Adierazpen aljebraikoak : itzulpenak / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan euskaraz emandako hainbat esaldi hizkuntza matematikora (hizkuntza aljebraikora) "itzuliko" ditugu. Oso baliagarria izango zaizue problemak ebazteko momentuan!