Zer dira monomioak? - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2017)
Jakindun euskaraz eta doakoa den hezkuntza plataforma da; ikasleen eskura euskarazko bideoak jartzen ditu, azalpen errezekin, hobeto ulertzeko zailak egiten zaizkien (zaizkigun) ikasgaiak. Bideo honetan monomioak zer diren eta zeintzuk diren bere ezaugarriak ikasiko dugu.
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak