Elmerren urtebetetzea - McKee, David (1935-2022); Olano, Antton (Donostia : Erein, 2020)
Elefanteek erabaki dute beren txanda dutela Elmerri txantxa bat egiteko: animalia guztiek biharko haren urtebetetzea ahazten ahalegindu behar dute! Baina eguna iristean trikimailuak ez du funtzionatu erabaki bezala. Elefanteek Elmerren lagunak entzun izan balituzte...
4-8 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Elmer´s birthday
Keywords: Elefanteak; Norberaren nortasunaren bilaketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak