Elmerren urtebetetzea / David McKee ; itzultzailea, Antton Olano - McKee, David (1935-2022) (Elmer (Erein), 2020)
Elefanteek erabaki dute beren txanda dutela Elmerri txantxa bat egiteko: animalia guztiek biharko haren urtebetetzea ahazten ahalegindu behar dute! Baina eguna iristean trikimailuak ez du funtzionatu erabaki bezala. Elefanteek Elmerren lagunak entzun izan balituzte...