Mikelek ederra egin du! - Sánchez Ibarzábal, Paloma; Muñiz López, Jacobo; Olaso Bengoa, Xabier ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2020)
Mikelek lorategian aurkitu duen hari misteriotsu bati tira egiteko tentazioari ezin dio eutsi; ilargitik zintzilik dagoen haria da. Pozaren pozez munduari bira ematea pentsatu du. Alabaina, gauzak konplikatu egiten dira, tira eta tira egitearen poderioz, ilargia poliki-poliki desegiten hasten denean.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Bihurrikeriak; Amen eta seme-alaben arteko harremana -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak