Non zaude, Ilargi? - Jadoul, Émile; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2017)
Animalia guztiak, hartza edo zebra harritu dira. Ez dute ilargia aurkitzen. Gutun batek Ilargia Lurraren beste aldean dagoela ohartaraziko die, eta gaua iritsi arte ez dela itzuliko
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Où es-tu Lune?
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura