Non zaude, Ilargi? / [testua eta irudiak] Émile Jadoul ; [itzulpena, Inma Errea] - Jadoul, Émile (Denonartean, 2017)
Animalia guztiak, hartza edo zebra harritu dira. Ez dute ilargia aurkitzen. Gutun batek Ilargia Lurraren beste aldean dagoela ohartaraziko die, eta gaua iritsi arte ez dela itzuliko