Kamile aita eta ama ez daude haserre - Delvaux, Nancy; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2007)
Jolas-orduan Unai triste samar dago. Gurasoak banandu egin dira eta kezkatuta dago, beharbada, bere erruz bananduko zirela pentsatzen duelako. Kamilek antzeko pentsamendua izan du baina, azkenean, lasaitu dira: "Lasai, Unai, aitatxoren eta amatxoren maite kuttunak gara!".
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Dibortzioa; Guraso eta seme-alaben arteko harremana; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Bideo-ipuinak; Ipuinak