Kamile eskolan da berriro - Pétigny, Aline de; Delvaux, Nancy; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2007)
Kamilek lau urte ditu. Ez da eskolara doan lehenengo aldia. Kamilek bere eskuarekin hartuta hartz txikia bularraren kontra estu-estu darama.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Eskola -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura