Kamile eskolan da berriro / [ilustrazioak] Aline de Pétigny ; [testua] Nancy Delvaux ; [itzulpena: Aztiri, itzulpen zerbitzuak] - Pétigny, Aline de (Kamile (Ttarttalo), 2007)
Kamilek lau urte ditu. Ez da eskolara doan lehenengo aldia. Kamilek bere eskuarekin hartuta hartz txikia bularraren kontra estu-estu darama.