Jolastu eta sortu Mortinarekin : gau izugarri dibertigarria! - Cantini, Barbara; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2020)
Sar zaitez Mortinaren munduan eta ikasi hura bezala jantzi eta makillatzen, etxekoandre edo etxekogizon zonbi perfektua izaten eta hotzikarak sortzen dituzten txisteak kontatzen. Moztu kalabaza bat, apaindu zure logela eta gonbidatu lagunak. Eta txirrina uluka hasten denean... Zure beldurrezko jaiari hasiera emateko unea izango da! Barruan Mortinaren ezinbesteko eranskailuak aurkituko dituzu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Gioca e crea con Mortina
Keywords: Mamuak; Umorea; Zonbiak; Banpiroak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak