Jolastu eta sortu Mortinarekin : gau izugarri dibertigarria! / testua eta ilustrazioak, Barbara Cantini ; itzulpena, Mari Eli Ituarte - Cantini, Barbara (Mortina (Mezulari), 2020)
Sar zaitez Mortinaren munduan eta ikasi hura bezala jantzi eta makillatzen, etxekoandre edo etxekogizon zonbi perfektua izaten eta hotzikarak sortzen dituzten txisteak kontatzen. Moztu kalabaza bat, apaindu zure logela eta gonbidatu lagunak. Eta txirrina uluka hasten denean... Zure beldurrezko jaiari hasiera emateko unea izango da! Barruan Mortinaren ezinbesteko eranskailuak aurkituko dituzu.