Kutsaldian - Giordano, Paolo; Olarra, Xabier; Rey, Fernando (Donostia : Erein, 2020)
Koronabirusaren pandemia gure garaiko osasun-larrialdirik garrantzitsuena bihurtzeko bidean da. Bizi garen mundua izugarri konplexua dela erakusten digu, baita haren dinamika sozial eta politikoak ere, pertsona arteko harremanak eta alderdi psikikoak barne. Pasatzen ari garen hau identitate eta kultura guztietatik haratago doa. Kutsaldia ageriko adierazgarria da, ikusarazten diguna noraino bihurtu den gure mundua globala, interkonektatua, korapilatsua oso. Kutsaldi garaietan elkartasun-falta irudimen-falta da beste ezer baino gehiago.
Jatorrizko izenburua: Nel contagio
Keywords: COVID-19a -- Hausnarketak; Koronabirusa; Saiakerak